Nagrada IO HPS-a za najbolje organiziranu akciju u 2023.g.

prosinac 19, 2023 Jela Knežević

Dana 18.12.2023.g. u 18 sati, na adresi Josipa Kozarca 22 u Zagrebu održana je svečana Novogodišnja sjednica HPS-a. Sjednicu je otvorio predsjednik Darko Berljak i izrazio svima dobrodošlicu. O radu HPS-a u protekloj godini izvješće je podnio glavni tajnik HPS-a Alan Čaplar. U svome izvješću o događanjima i akcijama tijekom 2023.g. posebno je naglasio održavanje 1. Susreta malih planinara Hrvatske u Brodskom Drenovcu kao najbolje organiziranoj akciji tijekom 2023. godine.

Nakon izvješća o radu prikazan je video koji će služiti u 2024.g. kao promotivni materijal povodom 150 godina planinarstva u Hrvatskoj.

Uslijedilo je i proglašenje najboljih u 14 kategorija: najboljem društvu, najboljoj planinarskoj kući, najboljim domarima, speleolozima, itd… ponosni smo i sretni što se i mi nalazimo među nagrađenima! Naše društvo PD “Zanatlija” Osijek, nagrađeno je za najbolje organiziranu akciju u protekloj godini, akciju “1. Susret malih planinara Hrvatske”.
Nagrade najboljima su uručili Igor Eterović predsjednik Izvršnog odbora HPS-a i Darko Berljak predsjednik HPS-a.

Nakon sjednice i podjele nagrada održao se skroman domjenak za sve nazočne. Družili smo se sa dragim ljudima, poznatima i upoznavali nove, primali čestitke i komplimente što smo i ostalim nagrađenima upućivali. Lijepo je biti u takvom odabranom društvu. Ponosni smo na sebe i sve naše članove koji su se potrudili u organizaciji i realizaciji naše akcije. Radosni smo što su naše napore i naš rad uočili i ostali kojima je planinarenje stil života.

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Pratite nas i lajkajte